Cleaning Companies

Bruine Houten Vloer

Basiswerkzaamheden voor een schoonmaakbedrijf bestaan doorgaans uit het verwijderen van stof, algemene schoonmaak of het opruimen van puin uit iemands ruimte, of zelfs algemeen conciërgewerk – dweilen en vloeren in de was zetten. Sommige housecleaning-verantwoordelijkheden omvatten het verwijderen van cadeaupapier, het van deur tot deur organiseren van vuilnisophaling/beheer van de locatie, vuilnisophaling en afvalverwijdering.

De activiteiten van schoonmaakbedrijven omvatten grote of kleine bedrijven, kleinere woningen en gehuurde kantoorruimten. Veel van de bedrijven zijn eigendom van een particulier of een echtpaar. De meeste van deze micro- of kleine bedrijven zijn gevestigd in woonwijken en verhuren kantoorruimten aan degenen die vanuit hun huis werken. Over het algemeen huren zij duurdere modellen in, terwijl anderen veel van hun schoonmaakwerk zelf doen.

Bijna alle schoonmaakbedrijven zijn lid van de National Association of Professional Cleaners (NAPC). Zij behoren allen tot de NationalCommitment37 (NCP37) of de Association of Professional Cleaners (APC). De organisaties voor schoonmaakindustrienormen zijn geen contribuenten aan de NAPC. Een aantal nationale bedrijven heeft de NAPC aanvaard, en het is inderdaad een belangrijke speler in de schoonmaakindustrie.

Een klein percentage van de schoonmaakbedrijven is aangesloten bij een brancheorganisatie, maar niet allemaal. Zij kunnen de termen "Nationaal" of "bruto" nationaal erkende instantie gebruiken wanneer zij hun diensten op de markt brengen. Zij zullen de termen National Association of Professional Cleaners of het American Institute of Cleaners gebruiken om hun eigen lokale afdelingen te organiseren. Er zijn tal van boeken beschikbaar die u kunnen helpen uw cijfers uit te splitsen. Zorg ervoor dat je het bedrag dat je aan je lokale nummer toevoegt varieert. Stel dat u hebt gehoord dat McDonalds een "nationale" klant is, maar u besluit uw schoonmaakbedrijf in Maine te beginnen. Hoe sla je McDonalds neer met één nieuw bedrijf? Dat zou u op deze manier doen. Laten we zeggen dat McDonalds maar twee winkels in Maine heeft, één in Portland, Maine en één inolly, Maine. Dat zou betekenen dat u bedrijfsgegevens, naam, adres, uw naam en persoonlijke info op een nieuw formulier in uw lokale telefoonboek nodig hebt. En deze twee nieuwe accounts zouden niet behoren tot de American Cleaning Association. Dus nu hebben we twee nieuwe bedrijven die anders moeten worden behandeld dan McDonalds. Laat de regelgeving een ondernemer op uw plaatselijke straathoek niet in de weg staan, anders zult u misschien nooit een voet tussen de deur kunnen krijgen.

Net als bij elk ander bedrijf zijn er een aantal goede voordelen verbonden aan het werken in een schoonmaakbedrijf. Zeer zelden krijgt u als schoonmaker betere gezondheidsvoordelen of een spaarrekening bij de plaatselijke kruidenier dan uw primaire werkgever biedt. De inkomsten voor uw schoonmaakrekening kunnen een beetje verschillen van die van uw werkgever, maar dit is een bedrijfssituatie die niet significant verschilt van hun primaire rekening. Er zijn misschien wat minder gunstige voordelen verbonden aan het runnen van een schoonmaakbedrijf, maar daar zal ik het de volgende keer over hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.