Aangepast jachtinterieur

zeilen - yacht stockfoto's en -beelden

Niet alleen in de wereld van luxe, maar ook in het binnenland is het custom jachtinterieur van groot belang. Komend van het achterschip naar de voorkant van het interieur, moet het interieur zijn bijzondere uitstraling behouden. Alle boodschappentassen en andere zaken die op middelgrote luxe jachten te vinden zijn, worden in de kuip en onder de motorkap opgeborgen. Betaalbaarheid is enorm belangrijk. Dit maakt de investering van onze verzending in elke categorie tot een verleden tijd.

 

Wij kunnen een gedeelte van ons interieur laten uitwerken, met flinke rekken en het interieur naar uw wensen en richtingen af ​​te werken. Wat dacht u van het bouwen van een grote constructie met een aantal opslagruimten aan het einde van het interieur of het optioneel maken van het postdek? Wat te kiezen als de plannen het controleren van het werk omvatten, dan is het subdek de beste optie?

Jacht interieur

Aan al deze eisen en meer kunnen wij voldoen als wij uw jachtinterieur in profiel hebben! Op zoek naar een groot jachtinterieur dat momenteel niet op de markt verkrijgbaar is? Op zoek naar een schitterend interieur voor uw oude boot?

 

Ons team kan u verzekeren dat het mogelijk is. Na overleg met onze plannen voor het schip strandtoegang tekent u voor een voorlopige offerte en ontvangt u uw interieur in de stijl die u voor ogen heeft. Als u een jacht heeft dat geschikt is voor scheepvaart, kunt u ook vragen om het zwaar materieelplan elke keer in gebruik te nemen, wat onze ervaring is met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden voor rederijen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.