De geschiedenis van touringcars

BedrijfsdienstDe geschiedenis van touringcars

Veel mensen hebben altijd de indruk gehad dat een toerwagen een grotere versie van een SUV is. De Ford GT, gebouwd op het Ford GT sportwagenplatform, werd ook geclaimd als ’s werelds snelste productieauto. Laten we eens kijken naar de geschiedenis van toerwagens voordat we de gemeenschappelijke kenmerken van een toerwagen beschrijven. Met een vermogen van 170 pk produceert de TDI 170 voet-pond koppel bij een lage 2.600 tpm. Het brandstofverbruik blijft over het hele bereik van de auto behouden met een geschatte EPA gecombineerde score van 22 stad, 31 hwy, en 29 MPG. En als een model u vertelt dat het een gretige chauffeur is, dan levert de Audi Touring de goederen in ruime mate. Met een geschatte stille actieradius van meer dan 150 mijl, de Audi’s functies zijn ongeĆ«venaard.

Aangedreven door de 2 liter TDI-motor, de Audi Touring beweegt met gepolijst gemak in de stad en op de snelweg, het aanbieden van een plezierige rit die te wijten is aan de kalibratie van de motor, die is precies en positief. De Touring rijdt van 0 naar 60 in iets meer dan zes seconden, waarmee het Audi’s snelste model tot nu toe is. Ook zijn slanke, aerodynamische lijnen, soepele rijgedrag, en verfijnde motoren definitie zorgt voor het perfecte model, niet om de hydraulische kracht en alle gemakken van dit voertuig te noemen.

Naast de krachtige motor de Audi Touring bevat ook veel populaire mod functies om zijn veilig te houden. Als gevolg van de mod, de heilige verschijning van de Audi Touring isInvestigator Orange, en omvat 17 “lichtmetalen velgen, leder kostbare ingedeeld, en sportstoelen met stand- hellingshoek zakken, die zwart of geperforeerd leder buckets, evenals elektrisch schuifdak, 6-CD of interieur wisselaar en buiten temperatuurregeling. Bovendien de Audi Touring omvatAudi’s exclusieve eigen vierwielaandrijving met Highline trims en een nog hoger ongelooflijkeTiptronic6-speed transmissie.

Het exterieurdesign van dit model is prachtig aerodynamisch met een opvallende wigvorm die kenmerkend is voor alle Audi-modellen. Hij is voorzien van zelfnivellerende complexe remklauwen voor en achter en dual-zone airconditioning. Bovendien beschikt hij over permanente 4WD en permanente 4WD met intelligent systeem voor gebruik off-road en in de stad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.