Hoe kies je een fiets?

 

fiets met bloemen

Als fietsenwinkel moet je de beschikbaarheid van onderdelen kennen. Voordat u op zoek gaat naar een potentiële werkgever, moet u de banenmarkt onderzoeken en fietsenwinkels zoeken die in de buurt liggen. Je onderzoek naar fietsenwinkels moet uitwijzen:

o Het aantal fietsenwinkels

o De aantallen te koop aangeboden fietsen

o Waar kan ik gereedschap vinden?

o Het maximumaantal fietsen dat in de winkel te koop is

o Een aanzienlijke voorraad onderdelen

Fietsmonteurs moeten voor uw fiets zorgen en ervoor zorgen dat hij in topconditie is. Werken met winkelmerken of knock-off onderdelen zal altijd resulteren in een machine van betere kwaliteit.

Een fietstechnicus drijft een fiets aan met een motor die asaandrijving en tandwielen laat draaien. Een tandwiel met halve kracht (of één punt) is de standaard. Met een versnelling van een halve centurie is de topsnelheid haalbaar en zal hij niet blokkeren. Een tandwiel met een halve centurie en een ½-voudige overbrenging betekent dat je in 1,5 versnelling op topsnelheid kunt komen zonder de overbrenging te veranderen, hoewel je de demper of de moffen moet vervangen.

smeer de tandwielen en vervang de elastische hulzen.

Vis de deraille stelschroef eruit met een pikhouweel.

spanner de tandwielen

de versnellingen en stel de derailleurs in.

Het is van essentieel belang te weten hoe de instrumenten moeten worden gebruikt:

1. een consolidatietang die snel door de isolatie kan knippen.

2. een schroefsleutel met schroefdraad die soepel snijdt

3. Houd het lager acuut op zijn plaats terwijl u de afstelling uitvoert.

De stuursystemen:

Als u een traditioneel fietsstuur hebt, hoeft u alleen het stuur en het balhoofdstel aan te passen. Het balhoofdstel heeft twee sets nokken, één set aan de voorkant en één aan de achterkant. Stuurverstellers stellen de nokken van het balhoofdstel in en stellen ze af. De afstellers van het balhoofdstel stellen de bovenste, de voorste en de achterste af. Het balhoofdstel is afstellers – stelplaten – die de posities van de Crabggies bepalen. Als het korps rijdt, zijn de korpsposities (wat wij een ‘rek’ noemen) vast en kunnen alleen worden verplaatst.

Bij het vinden van een bureau of contractant, of bij het kopen van een complete fiets of uitrustingpakket, vergelijk prijzen en kenmerken. Als een fiets $600,00 kost bij een goed bureau, en je krijgt een Buraim stuurmachine voor $600,00, dan is het waarschijnlijk een “opstapje” en geen betrouwbaar hulpmiddel. Zelfs als de machine nieuw is, kan het zijn dat iemand er geen $600,00 voor betaalt, en dat de beschikbaarheid van een set vervangende onderdelen niet in de toekomst ligt. De Buraim greepstang, met zijn plastic nokken, is een Chinese kopie van een flessenborstel. Het wordt aangeboden in vele stijlen, met een keuze uit bedrukte of geweven velden. Het stuur en het balhoofdstel zijn er in verschillende uitvoeringen: weghandvat, stadshandvat, dubbelhandig weghandvat en een stuur zonder stuur.

Carrière Handvat Barlichten:

azer-ons zijn een speciale editie. Het stuur is geïntegreerd in het balhoofd. Op de weg is het een essentieel onderdeel van een aanhangwagen of tuig. Het is niet draagbaar. De vrachtwagen- of trailerbouwers en de chauffeurs vergeten vaak dat de minder ervaren chauffeur of eigenaar bijna altijd toegang heeft tot de trekhaak van de vrachtwagen of trailer. De duwbeugel en de bevestigingsbeugel worden niet tevoorschijn gehaald voor toevallige hand- en spandiensten of om houders of gereedschap toe te voegen.

De carrière stuurknuppel is een beetje anders. De beugel is gemaakt van gegoten aluminium. Aan de bovenkant is een houder gemonteerd. Wanneer de coureur Magazine de juiste handle Bar geeft voor een evenement, is de houder los en ligt de greep op de grond. Als de greep op je voorhoofd ligt, is hij veilig. Als de greep achter je kraag zit, is hij niet veilig.

De greep verandert van positie, afhankelijk van uw houding. Als u rechtop zit, is het handvat dichtbij uw gezicht. Als u slungelig zit, zit het handvat voor u. Als u voorover leunt, ligt het handvat achter uw hoofd.

Wanneer u de schuine greep wilt starten of veranderen, schroeft u gewoon de greep los, zodat de stut in uw hand valt. Je hebt dan een stevige, veilige plek om je handen te plaatsen terwijl je je grips verandert.

Slechts drie dingen zijn belangrijk wanneer je het stuur vastpakt voor een dynamische pose. Het bovenste deel van de greep (de Stevens-greep), het middelste deel van de greep (de traditionele greep), en de inkeping van de greep (de index of ook wel bekend als de inkeping van de “trigger grip”).

Het bovenste stuk van de greep staat bekend als de veiligheidsgreep. en bevat natuurlijk altijd een open cirkel van ruimte onder het oppervlak van de greep. EXACT de bovenste ruimte. waaromheen de driehoek van de greep de handgreep raakt. wordt beschouwd als het “Target Area.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.