Kan ik het me veroorloven om in de schulden te leven?

ruble and european union flag on puzzle - schuld hulp verlening stockfoto's en -beelden

Laten we beginnen met te bepalen wat uw bezittingen en schulden zijn. Laten we dit doen door een lijst te maken, de winst- en verliesrekening – P&L.

De volgende stap is het berekenen van het beschikbare inkomen dat u nog hebt nadat u aan al uw maandelijkse kosten van levensonderhoud hebt voldaan. Uw schuldaflossing – RR.

Zodra u dit nummer heeft, moet u uw schulden aftrekken van uw activakolom. Uw Activa-kolom is uw eigen vermogen in uw huis en andere activa zoals pensioen, inzet, spaargeld en andere investeringen die snel kunnen worden geliquideerd. Maar vergeet niet om uw verplichtingen, zoals hypotheekbetalingen, persoonlijke leningen, autoleningen, ziektekosten en andere afbetalingen van leningen die u elke maand moet doen, af te trekken.

Nu geeft het laatste cijfer weer hoeveel je over hebt. Hoe vaak heb je dingen op krediet gekocht? Als je je creditcards niet elke maand afbetaalt, schaam je je. De meeste mensen realiseren zich niet de "onbeperkte" impact die hun noodmentaliteit kan hebben. Gebrek aan eerlijkheid kan ook een andere reden zijn waarom we elke maand te veel uitgeven. Wie waren de jongens in de "B"FC die het zich niet konden veroorloven om naar hun zoon te sturen die als tweede in zijn klas afstudeerde?

We overschatten wat we ons kunnen veroorloven te besteden en als de rekening binnenkomt, hebben we niets meer. De complexiteit van woningen is complex. De gemiddelde consument viert meer dan $ 10.000 per jaar. Dit wil niet zeggen dat u in de schulden kunt blijven en nooit afscheid kunt nemen van uw creditcard. De gemiddelde leeftijd van creditcardschulden ligt tussen de 18 en 34 jaar. Vergeet nooit dat u eerst uw hypotheek moet betalen. Onthoud dat alle schulden dubieuze debiteuren zijn. Wilt u echt een woninghypotheek met dubieuze debiteuren? Het antwoord is nee.

De vraag die je jezelf stelt is: "kan ik schulden betalen?" Door jezelf de vraag te stellen of ik schulden kan betalen, kan ik je stress halveren. Als ik het me niet kan veroorloven om het ronduit te betalen, moet ik een manier vinden om het te betalen. Veel mensen hebben zichzelf overbelast met hun creditcards. Als u niet elke maand het volledige bedrag betaalt, hoe kunt u dan ooit de hoofdsom, rente en financieringskosten terugbetalen? Gaat u uw kaart gebruiken om meer huis op krediet te kopen? Als dat zo is, is het tijd om uit de schuldenval te komen.

Begrijp hoeveel u elke maand uitgeeft om te overleven, en elk maandbudget voor uw maandelijkse overleving. In plaats van dat je in de schulden zit en in de schulden blijft, kost het je geld. Bespaar geld voor verzekeringen, deposito's en noodgevallen voordat u het plastic gaat gebruiken om iets te kopen dat u misschien niet nodig heeft. Personen met leerproblemen en woede hebben speciale fondsen nodig om in de wereld te passen. De meeste mensen met een verstandelijke beperking hebben een Assistive Technology Card (ATC) nodig, dit versnelt de aankoop van verschillende items.

Wat is het alternatief? een spaarplan opgesteld en u eraan houden. Stel een bedrag in dat u elke maand op uw banksaldo zult toepassen nadat u al uw rekeningen hebt verzameld. Dit is geld dat u zich kunt veroorloven om af te wijzen en dat in korte tijd schuldenvrij is.

Many individuals are in reality on occasion unable to purchase items just like that. In my own case, when my aspirations were reached in delayed time, I admitted defeat and took a job at age 27. I had little grounding, I wasn't quite grown enough to live as I wanted to. There were many times when I charged items and paid the finance charges before the item became available, thus not having any incentive to buy. However, when a young person is trying to beat his or her educational scores, he or she should expect many of the same items. There is an abundance of learning courses and language courses that are designed to teach a person to change their mindset or behavior about finances. Now ask yourself if you might be one of these people, do you want to live the remainder of your life in the way you are living now?

"Want wie verstandig denkt, wordt rijk…"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.