Persoonlijke assistent en persoonlijke secretaris

Personal assistant

Een personal assistent of personal secretaresse is verantwoordelijk voor het geven van leiding, toegang, en het bijhouden en halen van deadlines voor een grote verscheidenheid van taken. Zij moeten in staat zijn om vele hoeden te jongleren, zo veel te werken als hun wordt opgedragen, en een grote verscheidenheid van verschillende taken op zich te nemen.

Personal assistants of personal secretaresses hebben de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Verwacht wordt dat de vraag naar deze functie tot het einde van volgend jaar zal stijgen. Het grote publiek staat steeds meer open voor het idee dat hij of zij verstand heeft van technologie en meer nog van de bijbehorende trends. Van hem of haar wordt verwacht dat hij of zij de technologische hulpmiddelen en methoden van vandaag beter begrijpt.

Een personal assistant of personal secretary moet goed met elkaar kunnen omgaan, goed kunnen werken onder lange werktijden, flexibel zijn, alles van dag tot dag kunnen verdragen, en in staat en gemotiveerd zijn om met het bedrijf mee te groeien.

Hoewel een assistent vaak een boegbeeld van de bedrijfsomgeving is, is bekend dat hij regelmatig consumentengesprekken voert met recruiters en cliënten. Deze functies zijn aantrekkelijk voor de ondernemer, die nieuwe vaardigheden kan leren en ontwikkelen terwijl hij waardevolle zakenrelaties ontwikkelt.

Hoe word je een effectieve Personal Assistant of Personal Secretary:

1. De eerste stap op uw weg naar het worden van een succesvolle personal assistant of personal secretaresse is zelfverbetering door richting, mogelijkheden, ervaring en advies. Een goede manier om dit niveau van bekwaamheid te bereiken is om te zoeken naar personal assistent en personal secretaresse trainingsprogramma’s. Probeer het bijwonen van een van deze trainingen, zult u veel leren over vaardigheden en het ontwikkelen van veel zelfvertrouwen.

2. Sociale netwerken bloeiende carrière overweegt het invoeren van het gebied van de bonussen. categorieën, in het bezit zijn van een college graad in een onderwerp dat administratieve werkervaring omvat. De meest gebruikelijke is een bachelordiploma in bedrijfskunde. Je moet ook een staatsexamen afleggen en kan verplicht zijn het examen om de drie jaar af te leggen, afhankelijk van de staat waarin je verblijft.

3. Als je iemand met jarenlange ervaring en zou graag om verder te komen dan deze aanvulling op uw kwalificaties. In plaats van deze extra vaardigheden op school te zoeken, kunt u ervoor kiezen om in plaats daarvan een online opleiding op locatie te volgen.

Persoonlijke secretaris of personal assistent:

Persoonlijk assistent zijn wordt vaak geassocieerd met meer aandacht voor details en deadlines. Het stelt de reassonder echter ook in staat om de nitty-gritty componenten van een scala aan persoonlijke zaken te behandelen en te leveren.

Een personal assistant of personal secretary fungeert als tussenpersoon voor gebruikers, cliënten en dienstverleners, alsmede voor andere medewerkers. Het werk van een personal assistant of personal secretary is een voorbeeld van goodomy in modus operandi.

Persoonlijke assistent taken kunnen omvatten:

Analyseren, rondkijken, receptie, begroeten en communiceren, logboek bijhouden, bestellen en afhandelen.

Een personal assistant of personal secretary is een persoonlijke vriend van de werkgever, en wordt tevens beschouwd als de belangrijkste communicatiemedewerker van het bedrijf. Het dagelijks werk van een personal assistant duurt vaak langer dan dat van de eigenlijke werknemers van het bedrijf.

Een dagelijkse baan van een persoonlijke assistent of persoonlijke secretaresse is niet een die een universitair diploma vereist. In feite zijn er een groot aantal beroepsscholen die strenge opleidingsprogramma’s die zeer nuttig kunnen zijn als een persoonlijke assistent of persoonlijke secretaresse aan te bieden. Deze cursussen worden besteld door de werkgever of door de voorkeur van het individu.

De opleiding kan zeer rigoureus zijn, maar is de moeite waard. Deze opleiding kan iets zijn wat u nodig hebt als u uw eigen carrière op dit gebied opbouwt.

Deze opleidingen worden aangeboden aan diverse beroepsscholen, business schools en online.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.