Spirituele coach

Spirituele coach

Dus, je vraagt je misschien af wat doet een spirituele coach. Wel, nadat je jezelf zichtbaar hebt gemaakt in je leven, zullen je studenten onthullen waarom ze met je willen werken, de leraar en het model zijn die je zullen leren wat je studenten moeten weten en hoe het leven van een levenscoach eruit ziet. Opdat een levenscoach vervuld zou zijn van mededogen voor zijn student, heeft hij of zij diepere inzichten en authentieke perspectieven nodig. Het is echter belangrijk om te onthouden dat levenscoaches en spirituele coaches geen vertrouwenspersonen zijn, niet gehuwd zijn, geen zielsverwanten zijn, of perfect moeten zijn. Hun gaven in levenscoaching zijn bedoeld om ons persoonlijk en professioneel te helpen.

Als je denkt dat je een spirituele coach zou kunnen zijn, is de volgende stap om wat tijd te besteden aan het reflecteren op je eigen ziel. Onderzoek je wezen en hoe je heden en verleden je je ware zelf laten zien. Die persoon in de spiegel is je ware zelf. Je authentieke zelf leren kennen is een belangrijke stap om te begrijpen wat er van je verlangd wordt in je leven als levenscoach. Wanneer je iemand ontmoet die een coach zou kunnen zijn, vraag hem dan of hij ooit eerder met een spirituele coach heeft gewerkt. Als je dit doet, kun je bepalen of ze een levenscoach hebben of niet. Als dat zo is, zorg er dan voor dat je niet alleen criteria initieert die mensen kunnen helpen hun leven te ver aan te passen. Vergeet niet dat het een leven lang duurt om een levenscoach te leren en dat wat je hebt bereikt gewoon het verleden is. Het kan echt slopend zijn om als coach een spirituele coach uit het verleden te leren als middel om die overgang te maken naar het heden. Inderdaad, je kunt het op en neer gaan van stappen zien veranderen op basis van of je een levenscoach of spirituele coach bent. Ik weet zeker dat u wat tijd zult nemen om te ontdekken hoe u uw spirituele zelf in balans kunt brengen terwijl u uw coachvaardigheid ontwikkelt, zodat u anderen kunt bijstaan hoe zij een completer niveau van succes op hun levensreis kunnen bereiken, of om hen te helpen hun eigen potentieel van succes op dit gebied te bereiken.

Als je je in dit proces meer bewust wordt van jezelf, zie je misschien duidelijker wat een levenscoach doet en wat hij kan bieden. Die learnings kunnen je hoop geven op succesvolle coaches, en tijd om te voldoen aan de eisen van de levenscoach die je nastreeft. Hoe bewuster je wordt, hoe meer je in staat zult zijn de moeilijkheden voor anderen te zien en te weten wanneer je je ermee moet bemoeien. Toen ik me er gaandeweg bewust van werd, is mijn vermogen om meer mensen te bereiken, en ook om met anderen te praten die al coaches met zich hebben werken, en hen met succes te coachen, onmetelijk verbeterd. Nu ben ik in staat om anderen te helpen van mijn hulpvaardigheid in het worden van een levenscoach terwijl ik een beter leven voor hen maak naast het krijgen van de coachingsresultaten voor hen met mijn bekrachtigende hindernissen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.