Uitbesteding van boekhoudkundige diensten

Boekhouder Oosterhout

Een boekhouder is een administratief medewerker die in dienst is bij een boekhoudkantoor. Grote bedrijven nemen echter voltijdse boekhouders in dienst die voor een bepaalde tijd tegen een min of meer gegarandeerd tarief werken.

In de praktijk nemen de meeste ondernemingen een boekhouder in dienst die onder meer de cashflow en de winst- en verliesrekeningen opstelt. In veel kleine tot middelgrote ondernemingen wordt de boekhouding echter uitbesteed aan een extern boekhoudkantoor dat gespecialiseerd is in financiële boekhouding.

Gewoonlijk is een parttime boekhouder belast met het sorteren en dagelijks registreren van de kleine dagelijkse transacties die aan iedere werknemer in rekening worden gebracht. Zij sorteren ook de controletransacties van algemene dagboektransacties naar specifieke rekeningen, voeren de kosten van de klanten in en houden de schulden en de grootboekmutaties bij. In grotere bedrijven met een groot aantal werknemers, zoals buurtwinkels en levensmiddelenketens, verzorgt de nog niet ingehuurde boekhouder ook de loonlijst.

De meeste kleine bedrijven hebben een bepaalde afdeling waar een aantal boekhouders voor werken. Het kan gaan om één persoon of om een klein team dat daar in combinatie met anderen werkt. Het kan ook gaan om meer dan één persoon die de boekhouder op verschillende afdelingen helpt. Het is ook mogelijk om een uitbestede dienst te nemen.

Boekhoudkundige diensten kunnen lagere tarieven opleveren in vergelijking met een werknemer in vaste dienst. Het verschil tussen het uurtarief en een voltijds salarisloon is dat u een extraatje krijgt door te bedenken dat u slechts voor één uur hoeft te komen werken, terwijl deze diensten op een as-only basis slechts een fractie van een uur van iemands dag in beslag nemen.

Bij een nieuwe boekhouder zullen de kosten afhangen van hoeveel de werkgever nodig heeft. Deze diensten kunnen van bedrijf tot bedrijf verschillen. Een PEO (Professional Employer Organization)-dienst is vrij flexibel in wat hij aanbiedt. Deze dienst neemt de taken over van een klein tot middelgroot bedrijf dat secretariaatsfuncties moet uitbesteden, evenals boekhouding, accountantscontrole, salarisadministratie, boekhouding en aanverwante belangrijke bedrijfsfuncties.

– IRS Belastingaangiften en salarisadministratie

– Verzekering

– Bijhouden van gegevens

– BTW (BTW-registratie)

– Adresboeken

Als u geïnteresseerd bent in het besparen van geld door het gebruik van een after hours service, kunt u besparen door het maken van het bedrijf een naamloze vennootschap. De VA (Virtual Assistant) dienst, een recente wending van de gebeurtenissen heeft een grote verscheidenheid van geboorte pangs voor bedrijven die wilden een bedrijf dat is alleen online beschikbaar als een virtuele assistent te verzorgen van hun administratieve transcriptie behoeften. Deze bedrijven laten hun papieren door de werkgevers doorlezen voordat ze online worden gezet. Een bijkomend voordeel voor de bedrijven is dat zij in staat zijn hun boekhoudkundige diensten te stroomlijnen, waar de traditionele in-house werknemer documenten zou moeten verzenden en zou moeten wachten tot ze op de post worden gedaan om er spijt van te krijgen.

Kleine ondernemingen die op zoek zijn naar betaalbare EXEC-diensten, om de hoofdbrekens van de boekhouding uit handen te geven of om personeel in te zetten voor andere taken, kunnen de extra kosten besparen die gepaard gaan met het inhuren van externe medewerkers alleen voor deze diensten.

De kosten van het inhuren van een professionele boekhouder kunnen een enorme last zijn voor elk bedrijf. Deze praktijk zal helpen geld te besparen door het inhuren van een after-uurs dienst die zal zorgen voor administratieve diensten, het indienen van uw rapporten, boekhouding en payroll diensten.

Dus laat het idee om iemand anders in te huren niet in u woekeren. Maak in plaats daarvan optimaal gebruik van deze diensten om u te helpen uw middelen te maximaliseren terwijl u de kosten voor een extra persoon uitspaart. Het grootste voordeel dat een bedrijf kan hebben, is het voordeel van een andere persoon, maar zonder de dubbele kost van een voltijdse werknemer.

Door de boekhouding en de loonadministratie van uw bedrijf door iemand anders te laten doen, beschikt u over een team van mensen die de tijd hebben om uw bedrijf te laten draaien, met een betere output en minder werk.

Hoewel het moeilijk zal zijn om uit te besteden, is het goede nieuws dat je de mogelijkheid hebt om te leren boekhouden om het superieure bedrijf te worden dat je wenst te zijn. Echter, om daar te komen, moet je het proberen. Probeer het uit, probeer het uit. Beslis dan voor eens en voor altijd hoe lang u met iemand anders wilt werken of een ander bedrijf wilt inhuren buiten uw eigen bedrijf om.

Als CPA heb ik er dus een hekel aan als iemand een uitbestede dienst inhuurt, maar het is een goed idee als meer kleine tot middelgrote bedrijven een uitbestede dienst inhuren. Ik ken andere bedrijfseigenaren die hun boekhouding voortdurend uitbesteden aan externe leveranciers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.