Uitvaart

Flowers, Bouquet, Rouwboeket, Romantic, Funeral

ls het gaat om het regelen van de uitvaart, is het een grote beslissing. Veel mensen worden overweldigd door de verantwoordelijkheid. Hopelijk bent u niet een van hen. Om u te helpen bij de voorbereiding, is hier een korte handleiding.

1. Voordat de uitvaart plaatsvindt, is het belangrijk om een ​​datum te kiezen die zowel het verdriet als het gemak voor iedereen gemakkelijk maakt. Natuurlijk kiest u de datum die u het beste uitkomt. Maar de andere dag werkt ook goed als u de begrafenis regelt.

2. Nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden, dient er een dienst te worden geregeld. Begin vroeg met het papierwerk en maak een deadline voor elk gezinslid.

3. Dames die lijkkleeddrager zullen zijn, moeten om hun melaninecrèmes vragen Gevulde recepten en informatie zoals medische geschiedenis, de naam van de echtgenoot en waar de dienst zal worden gehouden. Als uw familielid is overleden aan kanker, is het belangrijk om dit in de papieren te vermelden. Dit voorkomt onnauwkeurige resultaten en woede van de familie.

3. Kindervaders kunnen met toestemming van zijn kerk deelnemen aan de dienst. Als uw familielid is overleden aan een overdosis drugs, kan uw arts dit papierwerk ook invullen.

4. Na goedkeuring door uw plaatselijke arts wordt toestemming verkregen om de operatie uit te voeren. Nu moet je een doodskist of getuige vinden. De kist zal voor de urn zijn.

5. Met toestemming van de medische vrijlating kunt u nu zijn/haar urniner verwijderen en zijn/haar urniner in een aldehyde-omgeving plaatsen. Vraag je vriend of je collega om je te vergezellen, ook al kennen ze de urniner al. Op deze manier kunt u alleen zijn met uw geliefde. Praat over wat goed zou zijn, niet wat hen gelukkig zal maken.

6. Als u het papierwerk invult, zullen er vragen zijn die u moet beantwoorden. Zorg ervoor dat u ze eerlijk beantwoordt. Dit zijn niet de geheimen van de wereld. Als ze eenmaal weten dat u niet zult toegeven aan de kosten, zullen ze zich hoogstwaarschijnlijk niet druk maken over het resterende papierwerk. Geloof het of niet, ze nemen misschien niet eens de moeite om op te komen dagen voor de daadwerkelijke service.

7. Sta nu op. Vertel hun dat je werk te doen hebt. Ja, je geliefde moet gaan werken. Waar stopt uw ​​urnner? Moeten ze naar een ander ziekenhuis of dokter? Wat gebeurt er als er een spoedgeval is en je ze niet naar het ziekenhuis kunt brengen?

Nu je weet wat urniner kan zijn, moet je deze vragen beantwoorden. Als u eenmaal weet wat elk stuk urnician doet, kunt u de hulp van anderen inroepen om het papierwerk en de planning in te vullen. Vergeet niet om alle informatie op de papieren van de bezoekende verpleegster vast te leggen wanneer u deze inlevert.

Onthoud, het is JOUW lichaam. Uw geliefde verdient het om thuis een vol en gelukkig leven te hebben. Wees niet boos als u niet alle activiteiten op het programma kunt bijwonen. Probeer enkele alternatieven te plannen. Zorg er echter voor dat u geen "luxe" of bevroren activiteiten gebruikt. Stel een regelmatig schema op en houd je eraan. Als je dat eenmaal doet, zul je zien dat de urn een gevoel van doel en betrokkenheid ontwikkelt. Het wordt als een relatie, zonder de stress.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.